Хотелски Папучи

КОМФОРТ И УДОБНОСТ

Донесете го крајното чувство на комфорт и удобност кон вашите гости. Симокс  има широк спектар на папучи во понудата. Папучите со EVA подолу се погодни за употреба во собата и бањата. Моделите со анти-лизгачки ѓон се погодни за употреба во базени и SPA-центар. Тие ги штитат вашите гости од несакани повреди и последователните поплаки до хотелот.

Направено по нарачка

Ние исто така нудиме широк спектар на персонализирани решенија, каде што можете да изберете помеѓу различни видови ткаенини – фротир, велур или лен, бои, типови на печатење и везење. За повеќе детали, проверете ја брошурата Made to Measure.