Брендирани серии

УНИКАТНОСТ И ЛИЧЕН ВПЕЧАТОК.
Секој хотел има свој уникатен стил и атмосфера, што прави впечаток и сеќавање кај своите гости. Развојот на елегантен дизајн, прекрасен мирис, додавање на есенцијални масла и растителни екстракти се дел од разликите што секој хотел се стреми да ги создаде. Хотелската козметика е во најблизок контакт со вашите гости создавајќи незаборавно и возбудливо искуство.
Може да изберете од нашите небрендирани линии, кои може да бидат и персонализирани со вашето лого, или да создадеме комплетно нова концепција која што вклучува разработка на лого, персонализиран дизајн, состав и мирис.
Поврзете се со нас и видете како нашите решенија може да ви помогнат да создадете едно незаборавно искуство за вашите гости.


[ngg src=”galleries” ids=”8″ display=”thumbnail” images_per_page=”60″]