Хотелски Сапун

Составот на сапуните е целосно направен од растителни масла. Мирисот на сапунот може хармонично да се совпадне со аромата на производите за нега т.е хотелската козметика. Различните состојки, како што се природни влакна, билки, етерични масла или растителни екстракти можат да се додадат во сапунот за подобро чувство кај гостите. За повеќе детали за мириси и додатоци, ве молиме контактирајте не.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”7″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_masonry” size=”370″ padding=”10″ ngg_triggers_display=”never” captions_enabled=”1″ captions_display_sharing=”0″ captions_display_title=”1″ captions_display_description=”0″ captions_animation=”slideup” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]