Небрендирани серии

СТИЛ И СОВРЕМЕНИ ТРЕНДОВИ.
Секој хотел е различен, со својата атмосфера, шарм и архитектура. Тоа што ги обединува е стилот, кој може да биде барокен, класичен, еклектичен, минималистички ……..
Со креирањето на нашите брендирани серии, се обидовме да ги рекреираме современите тенденции за стил, со акцент на иновациите од природата и науката.
Контактирајте со нас за да дознаете која од нашите ексклузивни колекции најмногу одговара на атмосферата и видот на гости кои ве посетуваат.


 

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
YTo1OntzOjk6InBvc3RfdHlwZSI7czo5OiJwb3J0Zm9saW8iO3M6MTQ6InBvc3RzX3Blcl9wYWdlIjtzOjI6IjEyIjtzOjE5OiJpZ25vcmVfc3RpY2t5X3Bvc3RzIjtiOjE7czo1OiJwYWdlZCI7aToxO3M6OToidGF4X3F1ZXJ5IjthOjI6e3M6ODoicmVsYXRpb24iO3M6MjoiT1IiO2k6MDthOjM6e3M6ODoidGF4b25vbXkiO3M6MTc6InBvcnRmb2xpb19lbnRyaWVzIjtzOjU6ImZpZWxkIjtzOjQ6InNsdWciO3M6NToidGVybXMiO2E6MTp7aTowO3M6MTA6ImJyYW5kaW5nLTIiO319fX0=