Модерен дизајн за влез во вашата деловна зграда.

Logomats нуди решенија за канцеларии, продавници, хотели и ресторани со цел да се создадат најдобри резултати врз основа на потребите на своите клиенти, нудејќи им производи со висок квалитет и вкус, дизајнирани посебно за вашиот влез.

Искористете го влезот на вашето работно место создавајќи импресивен прв впечаток на вашите посетители и создавање на чувство на хармонија со целокупниот изглед.

Logomats секогаш се печатат и се сечат според поединечни спецификации. Широкиот спектар на бои, кој се протега и со мешање на прецизни нијанси, гарантира прецизна репродукција на било кој тип лого на компанијата, име на бренд или производ. Благодарение на модерните процеси на боење, не само што можат прецизно да се репродуцираат ликовите, буквите и графичките елементи, но исто така може да се создадат и контурите, засенувањето и градиентот на боите.

Тепихот  со лого може да се постави на која било локација, на пр. директно во влезната област како средство за зајакнување на корпоративниот имиџ или на POS (точка на продажба) за да служи како внимателно поставена рекламна алатка. Дополнителното лајсна по должината на ширината на шарите на 20-30 mm и материјалот за поддршка на нитрилната гума што не се лизга и нуди ефикасна заштита од ризикот на абење на краевите.

Тепихот со  лого се состои од најиздржлив висококвалитетен најлон кој гарантира трајност на печатениот мотив,  се чувствува пријатно под нозете и обезбедува одлична апсорпција на влага.

Logomats нуди решенија за канцеларии, продавници, хотели и ресторани со цел да се создадат најдобри резултати врз основа на потребите на своите клиенти, нудејќи им производи со висок квалитет и вкус, дизајнирани посебно за вашиот влез.
Logomats нуди решенија за канцеларии, продавници, хотели и ресторани со цел да се создадат најдобри резултати врз основа на потребите на своите клиенти, нудејќи им производи со висок квалитет и вкус, дизајнирани посебно за вашиот влез.